6 начина да направите най-изгодната сделка за имот

„Хората не харесват да им се продава нещо, хората харесват да купуват“

Ако на вас се налага да се превърнете в магьосник, които да очарова купувачите на имоти, то добре е да имате изграден план за правилна стратегия и подход. Това може да стане, следвайки някои водещи стъпки:

Да продавате имоти като мечтатели

Независимо дали работата ви е на брокер на недвижими имоти, музикант или спортист, вие трябва да накарате хората да ви помнят винаги и отново да се връщат при вас. Това може да стане, едва, когато очаровате с поведение, стил, излъчване и най-вече предложите най-добрата сделка за недвижим имот. Ако успеете да реализирате това, то всички договори ще са ви в „кърпа вързани“.

Хората не харесват да им се продава нещо, хората харесват да купуват Share on X

Създай атмосефра

Твоята задача е да създаваш атмосфера – когато успеете да предизвикате доверие, то имате реален шанс да осъществете сделка по bg imoti. За целта дръжте се естествено и непринудено, провокирайте доверие, смях и истински възторг.

Необходимостта определя търсенето – хората няма да търсят само най-добрата агенция за продажба на ваканционни имоти в Банско или евтини апартаменти в София. Те ще търсят вас, защото сте доказали, че сте добре запознати с динамиката на пазара и техните желания. Хората ще купуват имоти от вас само ако знаете как да ги впечатлите с интерес и компетентност. Едва тогава значение ще има и цената на имота.

Първо „продавате“ себе си

Кой е добрият търговец на имоти – запомнете, че колкото по-добре продадете себе си, толкова по-лесно ще представяте недвижим имот.

Как да се харесаш

Хората са интелигентни същества, отговорете им със същото. Без значение дали проявеният от тяхна страна интерес е към лукс имоти или продажба на едностайни апартаменти в софия, отнасяйте се с уважение. Вашите доводи и аргументи ще бъдат оценени и зачетени. Мислете за хората, които стоят срещу вас. Продуктите, които предлагате не се променят, но хората са винаги различни.

Научи се да уважаваш

Когато проявяваш уважение към клиентите, то купувам апартамент няма да е трудна мисия за вас. Никой няма да забрави за вас и отново ще се връща, когато има нужда.


Линк към видеото „Най-важният урок за Продажби в живота ти!