Скриване на оплешивяването?

Можете да го направите с помощта на новите фибри на памучна основа Скрийте плешивостта.

Ситуация,в която дори в съня си губите коса.

Проблемът с плешивостта засяга милиони хора по света и е постоянна причина за страдание и дискомфорт както за мъжете, така и за жените.

Новините около методите за превенция и лечение на плешивостта винаги е била в мрежата. От лекарства, които са чудотворни само в рекламата или които крият важни странични ефекти, като намаляване на либидото, до най-често срещаната хирургия: трансплантация на коса.

Не всеки знае обаче, че има голям процент от „плешивите“ или жертвите на изтъняване, които избират различно решение, или това, което скрива плешивостта. Изборът произтича както от икономически, така и от лични фактори. Мнозина например нямат куража да се подложат на операция на главата. Други просто не разполагат с бюджет, за да плащат за интервенцията. Добавете всички мъже и жени, които не обичат да се тъпчат с лекарства и тези, които са уморени от опитите с най-различни продукти, без да получат никакви резултати.

Тук е мястото, където новият продукт на базата на естествени влакна  коса е полезен. Ние не говорим за класическия и остарял продукт на основата на кератин, а за новите естествени влакна/ фибри на базата на памук, които революционизират пазара на продуктите против плешивост.

Британската компания „Плантик“ ЕООД го продава в Европа, специализирана от години в продукти, посветени на прикриване на плешивостта. Продуктът вече присъства на пазара с нова опаковка и нови цветове, които отговарят на нуждите на клиентите, както в мъжкия, така и в женския свят. Всъщност, жените също използват този продукт, за да скрият поникналите корени на косата след боя.

Нарастващото търсене на този революционен продукт се потвърждава от разпространението на тези  влакна за коса и на източните пазари. Да поговорим за маркетинга на компанията Милър Про, която стана дистрибутор за източните страни, включително България, Румъния и Полша.

Но как работи Qazami?

Фибрите за коса Qazami  са 99% естествени влакна (памук), които се понасят добре от скалпа и не пречат на растежа на косата по никакъв начин, което позволява отличнa транспирация.

Козметичният продукт Qazami се състои от отрицателно заредени влакна, които лесно се задържат върху положително заредена коса. Освен това, той има свойството да се задържи много по-силно върху косата, отколкото   остарелите продукти на кератинова основа.

Тoва предимство прави Qazami едно от най-добрите решения на пазара, тъй като прави косата с блясък, придавайки й напълно естествен цвят.

Ако се нуждаете от повече информация, вижте видеото по-долу

/ или вижте уебсайта на Qazami . Сигурни сме, че ще се убедите, че трябва да закупите този ефективен, натурален и икономичен продукт.