Модерни плетени пуловери

Каквото и да си говорим, най-подходящите и удобни дрехи за зимата са плетените пуловери. С тях е не само удобно, мекичко и топличко през студените зимни сутрини и вечери, но и визията им е изненадващо стилна. В днешната статия ще си поговорим за плетените пуловери и очакваните тенденции за есен-зима 2019-2020. 

Е, готови ли сте? 

Тендеции при дамското зимно облекло 

Няма нужда от казване, че пуловерите са един от любимите артикули на дамите през зимата. Така наречените “бабински” пуловери, блузи и жилетки са не само един от най-модерните и търсени артикули през зимния сезон, но и разнообразието от модели, цени, размери, цветове и прочее е наистина задоволително. Ето защо, за да се чувства една жена стилна и същевременно да не мръзне през зимата, тя трябва да притежава поне няколко пуловера за всеки сезон. По-долу ще Ви запознаем с най-желаните и популярни модели дамски пуловери през 2019-2020. 

Пуловери с релеф

Така наречените пуловери с релеф са супер подходящ вариант при застудяване и смяна на сезоните общо взето. Например, при наближаване на пролетта пуловерите с леко оголен гръб, рамене и ръкави пък са чудесен избор. Това важи и за туниките тип пуловери с оригинални и стилни декорации, кожени или велурени колани, ресни, копчета, бляскави елементи и какво ли още не. 

За този сезон са подходящи моделите с широки ръкави, които могат да се носят с по-тесни дънки и джинси, сгънати до глезена. Но тъй като говорим все пак за зимния период, пуловерите в обемен стил са топ избор. Могат да се комбинират лесно с плетени изделия, ботуши с малка чанта или тесни панталони.

Тази година се очакват красиви и модерни декорации върху плетените пуловери и блузи, представени главно от мъниста с перли и сребърен отблясък – оригинален стил, който винаги се е харесвал от дамите, както и моделите с отворени ръкави и декорации с мъниста, преплетени с тънка каишка и релефи. 

Обемни и модерни плетени пуловери с щампи

Носите ли дрехи с щампи? И този сезон ще преобладават почти във всяка категория облекла. В крайна сметка щампите винаги са били изключително приятен и закачлив елемент, който никога няма да излезе от мода. Да не говорим, че дори един семпъл, но закачлив надпис или щампа може да се превърне в супер свеж акцент във вашето зимно облекло. Така че, не ги пропускайте тази зима. 

Големите пуловери като цяло са добър вариант за по-закръглени дами или такива, които се притесняват от формите на тялото си. Обемните плетени пуловери и блузи не подчертават така силно извивките на тялото, не наблягат на дадена част, а по-скоро обгръщат цялото тяло и го даряват с топлина и мекота. 

Обемните пуловери се съчетават с лекота с меки кожени палта при студено време и жилетки с качулки, и къси якета при по-топло време или мека зима. 

Пуловери с голо рамо

Моделите, изработени от мека прежда с разголени рамене са стилен избор за специални поводи или офиса, когато искате да изглеждате по-представително. Този тип пуловери създават удобство и стил, изглеждат много женствено и са достъпни като цени.