Pvc настилка или казано по друг начин – луксозни винилови плочи

Може би вече сте чували някой да говори за новия си PVC под. Всъщност това е просто синоним на виниловите настилки или LVT настилки (луксозни винилови плочки). Те съчетават красотата на естествените продукти като дърво и камък с максимална иновация, издръжливост и практичност. PVC подовите настилки се предлагат в много стилове и цветове, както и в гъвкави и в твърди варианти. Накратко, има PVC настилка за всеки вкус и проект.

Какво е PVC настилка и къде се ползва?

[su_label type=“important“]PVC настилки или поливинилови настилки не са нищо друго освен алтернативни термини за съвременните модели винилови настилки![/su_label] PVC (ПВФ) означава поливинилхлорид, който е материалът, от който са изградени самите настилки. По този начин, той често се съкращава до поливинил подови настилки или просто винилови настилки, най-често срещаният термин за тази конкретна подова настилка.

[su_highlight background=“#99fff0″]PVC настилките, използвани като подови покрития, са евтини и се използват в различни сгради: битови, болници, офиси, училища; респективно в техните помещения.[/su_highlight] Когато една настилка се ползва в дома, тя може да се използва за всекидневна, хол, за коридор, за спалня, за кухня, където самото семейство би избрало.

Какво е lvt настилка?

LVT означава луксозна винилова плочка – продукт, който прилича на подова настилка от истинско дърво или камък, но предоставя много повече практически предимства. Предлага се в различни форми, размери и ефекти. Чрез LVT настилки може да се създадат автентично изглеждащи подови пространства в интериори на домове, офиси, публични сград, без практическите недостатъци на естествените продукти.

Предимства на PVC настилките

Качествените PVC настилки са продукт със значителни и забележими предимства.  Устойчивостта на влага ги прави идеалният избор за бани и кухни. Като прибавим и дизайните съобразени с интериора в тези помещения, вече говорим за едно друго ниво на избор.

[su_label type=“important“]Устойчивостта на надраскване и тази срещу петна, осигурява висока издръжливост и безпроблемна поддръжка.[/su_label]Този факт се харесва на собствениците не само на къщи и апартаменти, но и на магазини, каравани, заведения и т.н.

[su_highlight background=“#99fff0″]Мекота и топлина при стъпване, което създава удоволствие да ходите върху самия под.[/su_highlight] Изключителни акустични свойства в сравнение с керамичните подове, например. Това значи, че може да упражнявате в помещенията и музикално изкуство.

[su_row][su_column size=“1/2″ center=“no“ class=““][/su_column] [su_column size=“1/2″ center=“no“ class=““]Изключителна почистваемост, в смисъла на това, че видът им се възстановява при ексцесивно замърсяване и последващо почистване. Относно основно почистване, трябва съвет от специалист. [/su_column][/su_row]

Забележителната им тънкост постигната чрез съвременната технологична база, ги прави чудесен избор за реновация и след ремонтна облицовка. Насладете се от удоволствието да ходите върху нещо толкова ефирно и все пак красиво.

Лесен монтаж, идващ от различните видове инсталация:  залепване или щрак опция.

Съвети относно ползването!

Всяка стая във вашата къща е различна и налага специфични изисквания към вашия под. Това понякога може да затрудни избора на най-подходящата настилка от многото налични опции. 

При избора на PVC настилка, първо трябва да сте решили коя ще е стаята, за която имате нужда от нов под. По този начин ще можете да избирате от филтриран резултат за настилки подходящи за конкретната стая. Например, за гараж видът на настилката е една, но за кухнята трябва да е такава,  която съчетава своя вид с предназначението на самото помещение.

Facebook Коментари

За да подобрим потребителско Ви преживяване, този блог използва сладки "бисквитки"
Приемам